Baden in lux(e)


In de keuken staat Meesterkok Bert Zaman. Hij werkt hier sinds het prille begin. Daarvoor deed hij stages in diverse nationale en internationale sterrenzaken, was hij finalist bij Prosper Montagné - een gerenommeerde prijs voor jonge beloftes - en won hij in de categorie 'Beste presentatie'. Bert houdt van rust in zijn keuken en is een bezielde chef. 

De keuken is geëvolueerd van klassiek Frans met een mediterraanse twist naar een volledig eigen stijl. Bert zoekt continu naar nieuwe smaakcombinaties en structuren, en hij experimenteert met kooktechnieken zoals traag garen en het drogen van bijvoorbeeld sint-jacobsvruchten. Wat op het bord ligt klopt, maar is ook spannend. 

Chefkok Bert Zaman staat met een erg sterk en gedreven team in de keuken. In de zaal heeft iedere kelner zijn eigen stijl. Niet stijf, wel vriendelijk, enthousiast en gemotiveerd. Het hele team klikt. Dat zie, voel én proef je. 


Wij respecteren uw privacy. Om in contact te komen met Restaurant Lux, of te reserveren, geeft u uw persoonsgegevens door. Wij verbinden er ons toe die volgens de regels van de geldende privacy-wetgeving te beheren en te bewaren. De reservatiegegevens worden ook opgenomen in een mailingbestand dat Restaurant Lux gebruikt om haar klanten te informeren. U kan zich daarop eenvoudig uitschrijven wanneer u maar wil door contact op te nemen met info@luxantwerp.com of telkens wanneer u een nieuwsbrief krijgt.