reservaties

Reserveer online je tafel tot 6 personen. Als je met meer personen wilt komen, bel je best even zodat we ieders comfort en luxe aan tafel kunnen waarborgen.

Voor een vlotte service, vragen we gezelschappen vanaf 6 personen om te opteren voor ons menu "Lux".

Heeft u een allergie of specifieke dieetwensen? Gelieve dit dan bij de reservatie te vermelden, zodat onze Chef een alternatief kan voorzien.

LET OP: Om praktische redenen is het niet mogelijk om nog online te reserveren op de dag zelf. Gelieve ons hiervoor te bellen op 03 - 233 30 30.

Indien je reservatie aanvaard werd, ontvang je onmiddellijk een automatisch bericht via ons systeem op het mailadres dat je hebt opgegeven. Check voor de zekerheid ook even je ongewenste e-mails!

Reservatie Oudjaar 2019 enkel via info@luxantwerp.com 

Reservation Sylvester 2019 only via info@luxantwerp.com

Openingsuren

Di t/m vrij: 12.00 - 14.30 & 18.00 - 22.00
Zaterdag: 18.00 - 22.00
Zondag & Maandag: gesloten

 

 

 

Wij respecteren uw privacy. Om in contact te komen met Restaurant Lux, of te reserveren, geeft u uw persoonsgegevens door. Wij verbinden er ons toe die volgens de regels van de geldende privacy-wetgeving te beheren en te bewaren. De reservatiegegevens worden ook opgenomen in een mailingbestand dat Restaurant Lux gebruikt om haar klanten te informeren. U kan zich daarop eenvoudig uitschrijven wanneer u maar wil door contact op te nemen met info@luxantwerp.com of telkens wanneer u een nieuwsbrief krijgt.